EĞİTİM Haber Girişi : 17 Eylül 2019 19:32

KATSO’dan Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri

KATSO’dan Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri
Kars Ticaret ve Sanayi Odası’nda Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri Düzenlenecek

KATSO’dan Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Ticaret ve Sanayi Odası’nda Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri Düzenlenecek

Kars Ticaret ve Sanayi Odası(KATSO) Başkanı Ertuğrul ALİBEYOĞLU, KATSO ev sahipliğinde ve organizatörlüğünde, Ticaret Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) ve Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği(DAİB) işbirliği ile Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri düzenleneceğini bildirdi.

KATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul ALİBEYOĞLU yaptığı açıklamada; “19 Eylül 2019 tarihinde Saat 09:00’da Odamız Toplantı Salonunda Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri düzenlenecektir. Seminer Ticaret Bakanlığı uzmanları tarafından verilecek olup, tüm üyelerimizi ücretsiz olarak faydalanabilirler.” Sözlerine yer verdi.

Sözlerinin devamında Başkan Alibeyoğlu;

“Seminerlerde, ihracatta sağlanan devlet yardımları, pazara giriş engelleri ve çözüm yolları, Ülke Masaları, Rusya-İran-Gürcistan pazarına ihraç imkanları ve iş dünyası için ticari bilgiye erişim konuları işlenecektir. Gerçekleştireceğimiz seminer üyelerimiz ve ihracatçı firmalarımız için büyük önem taşımaktadır.” diye konuştu.

Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri 19 Eylül 2019 Perşembe Günü Saat 09:00-12:00 arasında Kars Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda gerçekleşecektir. Seminer tamamen ücretsizdir ve katılımcılara onaylı Katılım Sertifikası verilecektir.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.