KARS Haber Girişi : 13 Mart 2020 19:10

KATSO’dan Korona Fırsatçılarına Ceza Uyarısı

KATSO’dan Korona Fırsatçılarına Ceza Uyarısı
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK KATSO’dan Korona Fırsatçılarına Ceza Uyarısı
KATSO’dan Korona Fırsatçılarına Ceza Uyarısı

KATSO’dan Korona Fırsatçılarına Ceza Uyarısı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

BAŞKAN ALİBEYOĞLU’NDAN FAHİŞ FİYAT ARTIŞI YAPAN FİRMALARA CEZA UYARISI YAPILDI

Kars Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu yaptığı basın açıklamasında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile ilgili gelişmelerin ardından bazı ürünlerin fiyatlarında görülen artışlara karşı disiplin mekanizmasını işleteceklerini belirtti.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Başkan Alibeyoğlu; 

“Son günlerde koronavirüs vakasıyla birlikte bazı ürünlerinde hızlı fiyat artışları tespit edilmektedir. Konuya ilişkin Kars Ticaret ve Sanayi Odası olarak haksız fiyat artışına karşı disiplin mekanizmalarını devreye sokacağımızı, konunun hassasiyetle üzerinde duracağımızı ve vatandaşlarımızın mağdur olmaması için gerekli cezai yaptırımları uygulayacağımızı buradan bildirmek isterim.” Sözlerine yer verdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu talimatıyla Oda ve Borsalara gönderilen yazıda, Odaların haksız fiyat artışına karşın disiplin mekanizmalarını harekete geçirmesi talep edildi. Talep doğrultusunda basın açıklaması yapan Başkan Alibeyoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile ilgili gelişmelerin yakından takip edildiğini ve fahiş fiyat uygulaması yapan firmaların tespit edilerek disiplin mekanizmasının devreye sokulacağını, sorumlular hakkında cezai sorumlulukları yerine getireceklerini ifade ederek vatandaşları mağdur edenlere karşı sessiz kalmayacaklarının altını çizdi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.