KARS Haber Girişi : 15 Şubat 2020 02:22

Kılıç’dan Kılıç’a ziyaret

Kılıç’dan Kılıç’a ziyaret
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Kılıç’dan Kılıç’a ziyaret
Kılıç’dan Kılıç’a ziyaret

Kılıç’dan Kılıç’a ziyaret

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars’ın genç siyasetçilerinden Alper Tunga Kılıç, Tarım Komisyon Başkanı Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

Alper Tunga Kılıç ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Uzun Bir Süredir Bir Araya Gelemediğimiz Kars Ak Parti Millet Vekilimiz Ve Aynı Zamanda TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Olan Sn. Prof. Dr. Yunus KILIÇ Beyi Mecliste Ziyaret Ederek Bir Araya Geldik. Taziye Dileklerimizi de İlettiğimiz Sn. Vekilimizle Uzun Uzaya Bir Çok Konuyu da Konuştuk Ve Paylaştık. Güzel Bir Sohbet Eşliğinde ve Bugünün de Cuma Olması ve Cuma Namazını da Birlikte Kılmamız Hasebiyle Safları Sıklaştırmamız Gerektiği Hususunda Kendileriyle Mutabık Kaldık. Şahsıma Göstermiş Oldukları Samimi İlgi ve Alakalarından Dolayı da Hem Sn. Vekilimize Hem Kıymetli Danışmanları Ayşe ARSLAN Hanımefendi ye Ve Değerli Necip YÜCE Beye Ayrı Ayrı Teşekkür Ediyorum.” dedi.

(BA- BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.