GÜNCEL Haber Girişi : 07 Nisan 2018 16:37

Melekli’de toplandılar

Melekli’de toplandılar
IĞDIR İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ MELEKLİ KASABASINDA HAYVAN YETİŞTİRİCİLERİ İLE TOPLANTI YAPTI

Melekli’de toplandılar

KAFKAS HABER AJANSI

IĞDIR İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ MELEKLİ KASABASINDA HAYVAN YETİŞTİRİCİLERİ İLE TOPLANTI YAPTI

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Sağlık ekiplerince yapılmakta olan aşılama çalışmaları İl genelinde yoğun bir şekilde devam ederken, İl Müdürü Özkan Yolcu bu çalışmaların aralıksız olarak takibini yaparak ve aksaklıklara mahal verilmemesi için çalışmaları yerinde inceliyor.

Aşılama çalışmalarının yapıldığı Melekli Kasabasında kontrollere devam eden İl Müdürü Özkan Yolcu aynı zamanda Hayvan Yetiştiricileri ile de katılımın yoğun olduğu bir toplantı yaparak sohbetler etti.

Yetiştiricilerin sorunlarını çözüme kavuşturabilmek için Bakanlığın talimatlarına uygun olan hiçbir uygulamadan çekinmeden faydalanılmasını sağlayarak her türlü kolaylığın gösterilmeye çalışıldığını dile getirdi.

İl Müdürü Özkan Yolcu toplantıdaki çiftçi ve hayvan yetiştiricilerine; “Bakanlığımızın bizlere tanıdığı yasal sınırlar çerçevesinde her zaman olduğu gibi elimizden gelen her türlü desteği ve kolaylığı göstereceğiz. İşlerinizde bereket ve bol kazançlar diliyorum” diyerek toplantıyı sonlandırdı.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.