Öğrencilerden Barış Pınarı Harekatına destek

Öğrencilerden Barış Pınarı Harekatına destek

KAFKAS HABER AJANSI / SERDAR ÜNSAL

Iğdır Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi öğrencileri, Barış Pınarı Harekatı'na katılan Mehmetçiğe destek için etkinlikler düzenledi.

Iğdır Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi öğrencileri, Türkiye’nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı’na destek amacıyla sabahın erken saatlerinde okul bahçesinde dev Türk bayrağı açarak  Saygı duruşu ve ardından istiklal marşını okudu. Ardından Bayrak Şiri ve Mehmetçik şiiri okunarak “Barış Pınarı” harekatına destek verdiler.

Türk bayrağı açan öğrenciler, Şiirlerin ardından dualar okudular ve ardından Din kültür öğretmeni tarafından Şehitlerimiz ve gazilerimiz için dualar okundu.

Öğrenciler, gazetecilere yaptığı açıklamada, kahraman Mehmetçiğin vatanı ve bütün mazlumlar için Suriye’de Barış Pınarı Harekatı’na girdiğini hatırlatarak “Biz de Türk gençleri olarak burada, Mehmetçiğimize destek amaçlı ‘Mehmetçik şiiri Bayrak şiiri ve dualar okuyarak’ destek olmak istedik. Hiç kimse şunu unutmasın, şehitleri ölmez, bu vatan da bölünmez. ” dediler.

Öğrenciler, Mehmetçiğin yanında olmak, onlara selam ve dua göndermek amacıyla programın düzenlendiğini söyleyerek Bu etkinliğimize destek veren ve organize ederek hep yanımızda olan değerli Okul müdürümüz Necdet ÖZER’e ve programımıza katılan Iğdır il Milli eğitim Şube Müdürü Süleyman Güneş’e, ve okulumuz öğretmenlerine çok teşekkür ediyoruz. “şeklinde konuştular.

Daha sonra öğrenciler ders zilinin çalması ile birlikte sınıflara geçtiler.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI

  • 4 / 1 Öğrencilerden Barış Pınarı Harekatına destek 0

  • 4 / 2 Öğrencilerden Barış Pınarı Harekatına destek 1

  • 4 / 3 Öğrencilerden Barış Pınarı Harekatına destek 2

  • 4 / 4 Öğrencilerden Barış Pınarı Harekatına destek 3

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.