KARS Haber Girişi : 04 Aralık 2019 16:24

PKK İslam Düşmanıdır

PKK İslam Düşmanıdır
Güvenlik ve Terör Uzmanı-TÜRKİYE BADMİNTON FEDERASYONU AS BAŞKANI-TBBDF YÖNETİM KURULU ÜYESİ -RADEV Bşk.Yrd.Köşe Yazarı-Terör ve Derin Siyaset Kitabı Yazarı Dr. İmbat Muğlu’nun “PKK İslam Düşmanıdır” yazısı:

PKK İslam Düşmanıdır

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Güvenlik ve Terör Uzmanı-TÜRKİYE BADMİNTON FEDERASYONU AS BAŞKANI-TBBDF YÖNETİM KURULU ÜYESİ -RADEV Bşk.Yrd.Köşe Yazarı-Terör ve Derin Siyaset Kitabı Yazarı Dr. İmbat Muğlu’nun “PKK İslam Düşmanıdır” yazısı:

Türkiye sınırında Siyonist Devlet ve Milletlerin uşağı olan PKK terör örgütünün oluşturmak istediği terör koridoruna engel olmak ve DEAŞ terör örgütü ile mücadele etmek için Türkiye Cumhuriyeti Devleti uluslararası devletler hukukuna uluslararası hukuk temelinde, (BM Şartı’nın 51. maddesinden kaynaklanan meşru müdafaa hakkı ve BM Güvenlik Konseyi’nin terörizmle mücadeleye ilişkin 1373(2001), 1624(2005), 2170(2014) ve 2178(2014) sayılı kararları uyarınca) ve Suriye’nin toprak bütünlüğüne saygı temelinde “Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı Harekât’larını yürütmüştür. Türkiye’nin haklı gerekçeleri ile birlikte, bölgesel güvenlik ve istikrar için ayrıca Ankara-Şam arasında yapılan Adana Mutabakatı’na dayanarak Suriye’ye huzur ve barış, Türkiye’nin güvenlik kaygılarını ortadan kaldırmak için Suriye topraklarında askeri güç ile birlikte yardım kuruluşları ile bulunması üzerine bahse konu siyonist devletler bunu bir Kürt-Türk savaşı gibi gösterme eğilimindeler. ABD Başkanı Trump’ın “Aralarında 200 yıllık savaş ve mücadelenin olduğu iki grup arasına girecek değiliz.” İfadesi ve benzer bir örnekte Zeytin Dalı ve Barış Pınarı Harekâtı devam ederken Avrupa Medyasının Türkler Kürtleri öldürüyor diye büyük bir yalan algı ile medyalarında yer vermeleridir. Oysa bu medya şunu çok iyi biliyor ki, Türkiye huzur, barış ve insanlık için bu topraklarda. Meseleyi daha net izah etmek için çok yakın tarihli bir örnek verelim. Mesela PKK/YPG’nin işgali altında olan Resulayn, Tel Abyad ve birçok yerleşkede yaklaşık 5 yıldan beri ezan okunmamış, halk zulme uğramış ve zorunlu göçe tabi tutulmuştur.  Bin yıldan fazla bir süre ezanın kesintisiz olarak okunduğu bu şehirlerde 5 yıldır PKK/YPG’nin zulmünden dolayı Ezan-ı Muhammed’inin okunmuyor olması buna sebep olan teröristlerin kime hizmet ettiği net değil mi? Ezan’a, Kuran’a, İslam peygamberine olan düşmanlıklar, küfürden medet ve ikbal bekleyenlerin ortak özelliğidir. PKK/YPG’nin işgal ettiği bölgelerde Kürt, Arap ve Türkmen Müslümanlara ciddi zulümler ve İslam düşmanlığı vardır. 1000 yıldır kardeş olan Türkler ve Kürtlerin sanki 200 yıldır savaş halindelermiş gibi bir algı oluşturmak istemesi aslında oynanan oyunu net ve açık bir şekilde tüm çıplaklığı ile ortaya koymaktadır. İşin özünü aslında en iyi bu siyonist devletler bilmektedir. Çünkü tarih boyunca bu iki kadim millet birlikte omuz omuza  bugün ayak oyunları içinde olan siyonist devletleri Anadolu’dan çıkarmış, Viyana’ya kadar seferler düzenlemiş, devlet kurup fetihler yapmıştır. Kütül Amare de, Çanakkale’de, Birinci Dünya Savaşı’nın ve Milli Mücadele’nin her cephesini birlikte yürütmüşlerdir. Tarihin hiç bir evresinde Kürt ve Türk halkı birbiri ile savaşmadı. Kız alıp vermeye, aynı beldelerde kardeşçe yaşamaya devam ettiler.

Selam ve dua ile…

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.