KARS Haber Girişi : 30 Mayıs 2020 23:56

Toraman teşekkür etti

Toraman teşekkür etti
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Toraman teşekkür etti

Toraman teşekkür etti

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

CHP Kars İl Başkanı Taner Toraman, mübarek ramazan ayı ve bayram süresince Susuz Belediye Başkanı Oğuz Yantemur ile birlikte yürüttükleri yardım kampanyasıyla ilgili açıklamalarda bulunarak emeği geçenlere teşekkür etti.

Toraman’ın açıklaması şöyle:

Değerli Hemşehirlilerim ve Kıymetli dostlarım;

CORONAVİRÜS salgını nedeniyle ülkemizde olduğu gibi ilimiz ve ilçelerimizde de alınan önlemler nedeniyle çoğu işyerlerimizin kapanması gündelik işlerde çalışan ve sosyal güvenlik kapsamında maaş almayan vatandaşlarımız ve küçük ölçekli işle uğraşan kardeşlerimiz de salgının başladığı ve Ramazan ayı boyunca önemli zorlukları yaşadılar. Ancak salgın süreci bizlere dayanışmanın ve ortak paylaşmanın ne kadar önemli olduğunu gösterdi. Her gün ağırlaşan ekonomik ve sosyal koşulların etkisini azaltmak için; Parti teşkilâtlarımızla halkımız üzerindeki olumsuz etkileri azaltmak için örgütümüz ve Susuz ilçe belediye başkanlığımız bünyesinde bir kampanya başlattık. Kimsenin yoksulluğunu teşhir etmedik, bir elin verdiğini öbür elin görmeyeceği bir anlayışla hareket ettik. Bu süreç içerisinde dayanışma ruhu içerisinde kimseyi partizanlık yaparak ötekileştirmedik. Yürüttüğümüz kampanya dostlarımızdan ve sizlerden desteğe dönüştü. Birlikte üretmenin, beraber yaşamanın ve kardeşçe bölüşmenin ruhu ile birçok vatandaşımıza yardım elini uzattık.

Bu durum bizlere güç ve moral verdi.  Örgütümüz , muhtarlarımız ve Susuz belediye başkanımız  Oğuz Yantemur ile 2500 vatandaşımıza gıda, 3000 vatandaşımıza maske,700 vatandaşımıza bayramlık hediye ve 100 genç kardeşimize 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Atatürk'ün Nutuk'unu hediye ettik. Değerli dostlarım; Bu kampanya süresinde desteklerini bizden esirgemeyen Genel Merkezimize, ülkemizin bir çok yerinden destek yapan yol arkadaşlarımıza, iş adamlarımıza ve değerli hemşehirlilerimize örgütümüz ve Susuz belediye başkanımız  Oğuz Yantemur adına teşekkür eder şükranlarımı sunarım.

Sizlerle güçlüyüz. Birlikte Başaracağız.

Saygılarımla.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.