KARS Haber Girişi : 14 Aralık 2019 00:47

Uygun Süpermarket Kars’ta Hizmete açıldı

Uygun Süpermarket Kars’ta Hizmete açıldı
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Kars’ta işletmeciliğini Ferdi Kırmızıtaş’ın yaptığı Uygun Süpermarket, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Yoğun katılım altında gerçekleşen açılış dualar eşliğinde yapıldı.
Uygun Süpermarket Kars’ta Hizmete açıldı Uygun Süpermarket Kars’ta Hizmete açıldı

Uygun Süpermarket Kars’ta Hizmete açıldı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars’ta işletmeciliğini Ferdi Kırmızıtaş’ın yaptığı Uygun Süpermarket, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Yoğun katılım altında gerçekleşen açılış dualar eşliğinde yapıldı. Açılışa katılanlar Uygun Marketi gezerken vatandaşlar ise alış-veriş yapmak için adeta akın etti.

Kars Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferdi Kırmızıtaş tarafından Kars’a kazandırılan yerel sermayeli ve bölgenin en büyük marketlerinden olan UYGUN SÜPERMARKET'in açılışı Hükümet Konağı karşısındaki Şehit Yusuf Bey Caddesi üzerindeki yerinde yapıldı.

Açılış öncesi Uygun Market önünde uzun kuyruklar oluştu. Fiyatların uygunluğu nedeniyle vatandaşlar akın etti. Kar yağışı altında gerçekleştirilen açılışta dualar okundu ve iyi dileklerde bulunularak bol kazançlı günler dileklerinde bulunuldu.

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Ticaret ve Sanayi Odası (KATS) Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adem Burulday, Müstakil Sanayiciler ve İşadamları (MÜSİAD) Kars Şube Başkanı Şahin Aydın tarafından yapılan açılıştan sonra süpermarket gezilerek ürünler incelendi. Alış verişinde başladığı açılışta KATSO başkan yardımcısı ve Uygun Süpermarket sahibi Ferdi Kırmızıtaş davetlilere süpermarketi gezdirerek katılımlarından dolayı teşekkür etti.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.