EĞİTİM Haber Girişi : 12 Mart 2018 18:48

Yılın Kadını Nuran Özyılmaz, Kars’ı temsil etmek beni mutlu ediyor

Yılın Kadını Nuran Özyılmaz, Kars’ı temsil etmek beni mutlu ediyor
Kars’ın fark yaratan girişimci kadını Nuran Özyılmaz, Mersin’in Tarsus ilçesinde yılın kadını ödülünü aldıktan sonra Kars’a döndü. Kars’ı ve Karslıyı Mersin’de temsil etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özyılmaz, Kars’ın her zaman başarılı kadınlar

Yılın Kadını Nuran Özyılmaz, Kars’ı temsil etmek beni mutlu ediyor

KAFKAS HABER AJANSI

Kars’ın fark yaratan girişimci kadını Nuran Özyılmaz, Mersin’in Tarsus ilçesinde yılın kadını ödülünü aldıktan sonra Kars’a döndü. Kars’ı ve Karslıyı Mersin’de temsil etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özyılmaz, Kars’ın her zaman başarılı kadınlar çıkardığı ve çıkarmaya da devam edeceğini söyledi.

Kadın girişimcilikte öncü olan, BM ve UNESCO tarafından ödül alan Nuran Özyılmaz, kadınların kendilerine güvenmelerini, toplumun her alanında yer almalarını isteyerek herkese teşekkür etti.

Kars’ta ‘Kaz yetiştiriciliği ve ırkını devam ettirme’ derneği açarak 2010 yılında UNESCO ve BM tarafından yılın kadını da seçilen Nuran Oğuz Özyılmaz, en çok da Kars’ı temsil ettiği için mutlu olduğunu belirtti.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.