GÜNCEL Haber Girişi : 30 Mayıs 2023 11:53

47 yıllık şoför: Anam beni kamyonda doğurmuş

47 yıllık şoför: Anam beni kamyonda doğurmuş
47 yıllık şoför: Anam beni kamyonda doğurmuş KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

47 yıllık şoför: Anam beni kamyonda doğurmuş

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars’ın Arpaçay ilçesinde 5’i muavinlik 42’si şoförlük olmak üzere toplam 47 yıldır kamyon ve tırlarla uzun yol macerası yaşayan 61 yaşındaki Bülent Keser, hayatının kamyonlarda geçtiğini söyleyerek “Anam beni kamyonda doğurmuş gibi hissediyorum” dedi.

“Tam 47 yıl bu mesleği yaptım.” diyen Bülent Keser, “Ne yurt içi kaldı, ne yurt dışı kaldı. Çok emek verdik. Ta ki 70’li yıllarda, 75’li yıllarda tek şeritli yollarda Tames kamyondan başladık. Rahmetli babamın arabası vardı. Onunla başladık. Memlekette gördüğün bu Arpaçay’da 3 tane kamyon vardı, biri bizimdi. Babam 1961 yılında bir Tames kamyon almıştı ban 1962 yılında dünyaya gelmişim. Anam beni kamyonda doğurdu herhal ki bir ömürde öyle sürecek.” diye konuştu.

BU MEMLEKETTE ÇOK GÖÇLER TAŞIDIK

Bundan sonraki hayatının da aynı devam edeceğini ifade eden Bülent Keser, “Uzun yıllar yaptık. Bu memlekette çok göçler taşıdık. 1998 yılından 2008 yılına kadar durmadan göç taşıdık buradan. Bu memleket insanlarına bayağı emeğim, hizmetin var. Geçen yıl bir kıtlık oldu burada. Ben tam 2 bin 800 ton saman getirdim sattım. Benim babam da aynı öyleydi. Yani memleket sevdalısıyız. İnsanlara sevdalıyız. Birilerini mutlu etmek, birilerine yardımcı olmak bizi mutlu ediyor. Çevremizdeki insanlar da mutlu oluyor zaten. Darda kalan, samanı olmayanlara yardımcı olarak bizde mutlu oluyoruz” şeklinde konuştu.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.