“Allah seni Kars’a verdi sayın paşam”

“Allah seni Kars’a verdi sayın paşam”

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Valisi / Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, il merkezindeki uzun yıllardır asfalt çalışması yapılmamış Halk Bankası ve eski garajlar mevkii arasındaki bölgede sürdürülen asfalt ve yol düzenleme çalışmaları yerinde ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Teşekkürlerini ileten bir vatandaşın “Allah seni Kars’a verdi sayın paşam. Sana çok teşekkür ederiz sayın paşam. Kurban olayım sana. Allah hayırlı, uğurlu etsin” demesi üzerine Öksüz, “Amin, amin. Allah razı olsun. Allah nasip etmezse hiçbir şey olmaz elbette bizde görevimizi yapıyoruz.” ifadesini kullandı.

Vatandaşlara gönül selamı veren Öksüz, hal ve hatırlarını sordu, sohbet etti taleplerini ve şikayetlerini dinledi ve “Sabırlı olsun her şey hallolur. Sabırlı olun yapacağız inşallah.” diyerek bozuk ve yol kaldırımlar içinde yaşamak zorunda kalanların zorluklarını da “İnsanlara yazık” sözüyle özetledi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Hatice kubra11 Ekim 2020 21:50

    Çok şükür sözde hdpli gönülleri PKK'lı olan bir belediye başkanından kurtuldu memleketim

  • Xxx11 Ekim 2020 21:21

    Adi pezevenk