Başkan Ulakçı genel başkan Yiğiner’i ziyaret etti

Başkan Ulakçı genel başkan Yiğiner’i ziyaret etti KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Başkan Ulakçı genel başkan Yiğiner’i ziyaret etti

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Şoförler Odası Başkanı Okay Ulakçı, Iğdır Şoförler Odası Başkanı Burukay Sinay birlikte Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Federasyon Genel Başkanı Mehmet Yiğiner’i makamında ziyaret etti.

Ulakçı, “Bölgemizin ulaşımda sorunları olan ticari taksi minibüs otobüs mülkiyet hakları ve yük taşımacılığı yapan nakliyat firmalarımızın gümrüklerde yaşadıkları sıkıntıları dile getirdik. Genel başkanımızın misafirperverliğinden ve şahsımıza göstermiş olduğu ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ederiz” dedi.

Kars Şoförler Odası Başkanı Okay Ulakçı, Federasyon Genel Başkanı Mehmet Yiğiner’e minyatür Kars Kalesi de hediye etti.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Federasyon Genel Başkanı Mehmet Yiğiner de paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Kars Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanımız Okay Ulakcı ve Iğdır Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanımız Burukay Sinay’ı TŞOF’da misafir ederek, illerimizdeki ulaşım esnafımızın talep ve beklentileri ile  özellikle uluslararası yük taşımacılığı yapan nakliyecilerimizin gümrüklerde yaşadığı sorunlar üzerine kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdik. İlgili sorunların çözümü noktasında gerekli çalışmalarımızı ivedilikle yapacağımızı ilettiğimiz Başkanlarımıza hayırlı olsun dileklerini ilettikleri nazik ziyaretleri ve hediyelerinden dolayı teşekkür ediyorum.”

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK


14.10.2024 19:33:14