DenizBank ile Kars ESOB’dan esnafa avantaj sağlayan iş birliği

DenizBank ile Kars ESOB’dan esnafa avantaj sağlayan iş birliği KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

DenizBank ile Kars ESOB’dan esnafa avantaj sağlayan iş birliği

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

DenizBank, Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Odası ile iş birliği protokolü imzaladı.

İki kurum arasında 10. 03. 2021 tarihinde imzalanan anlaşma ile Oda üyeleri DenizBank’ın kendilerine özel sunduğu 3 ay ötelemeli Taksitli Ticari Kredi’den yararlanabilecek. Üye esnaf ayrıca Bonus Business Kart ile sıfır faizli nakit avans fırsatı ve uygun komisyon oranlı POS imkanından faydalanabilecek.

“SEKTÖREL UZMANLIĞIMIZ İLE ESNAFIMIZIN HER İHTİYACINDA YANLARINDAYIZ”

İş birliğine ilişkin değerlendirmelerde bulunan DenizBank Kars Şube Müdürü Habip Güzel şöyle konuştu; “Günün ihtiyaç ve gerekliliklerine uygun ürün ve çalışmalarımız ile DenizBank olarak öncelikli gayemiz, esnafımızın hayatını kolaylaştıracak adımlar atabilmek. Bu anlayışla,Esnaf Odası ile yaptığımız işbirliği kapsamında Oda üyelerine; 3 ay ötelemeli Taksitli Ticari Kredi avantajı, Bonus Business Kart ile sıfır faizli nakit avans fırsatı ve uygun komisyon oranlı POS imkanı sunuyoruz. Sektörel uzmanlığımızdan aldığımız güçle müşterilerimizi yeni kredi modellerimiz, ürün ve hizmetlerimiz ile tanıştırmaya devam edeceğiz”. 

Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adem BURULDAY, “Pandemi nedeniyle  nakit sıkıntısı yaşayan üyelerimize destek olacağını düşündüğümüz bu kredi, esnaf ve sanatkarlarımızın finansal ihtiyacını karşılayacaktır.” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK


13.03.2021 00:38:41