Emrah Bozyel, “Vatandaş Diplomat Projesi Türkiye’nin Sporda Küresel Temsili” programına katıldı

Emrah Bozyel, “Vatandaş Diplomat Projesi Türkiye’nin Sporda Küresel Temsili” programına katıldı KAFKAS HABER AJANSI

Emrah Bozyel, “Vatandaş Diplomat Projesi Türkiye’nin Sporda Küresel Temsili” programına katıldı

KAFKAS HABER AJANSI

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın “Vatandaş Diplomat Projesi" kapsamında gerçekleştirdiği Sporda Türkiye'nin Küresel Temsili programı düzenlendi.

T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un davetlisi olarak katılan Karslı hemşehrimiz çalışkan ve dürüstlüğüyle tanınan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda görevli Afet ve Acil Durum Koordinasyon memuru Emrah Bozyel de davet edilerek, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın “Vatandaş Diplomat Projesi" kapsamında gerçekleştirdiği Sporda Türkiye'nin Küresel Temsili programına katıldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda görevli Afet ve Acil Durum Koordinasyon memuru Emrah Bozyel konuşmasında, "Türkiye'nin kamu diplomasi stratejilerini ve sporcularımızın uluslararası arenadaki temsil gücünü artırmak, dünya çapında dostluk, iş birliği ve barışı teşvik etmek için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz.

Bütün bu süreçlerin başarılmasında hiç kuşkusuz 2002 yılından bu yana Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık ettiği hükümetlerin, spor alanına yönelik yatırımlara verdiği önemin merkezi bir payı vardır." dedi.

Düzenlenen İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak programa Büyükelçiler, Diplomatlar, bürokratlar,milletvekilleri, sporcular, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda görevli Afet ve Acil Durum Koordinasyon memuru Emrah Bozyel ve çok sayıda vatandaş katıldı.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI


17.10.2024 23:39:12