Kars Kafkas Legends 2019 Turizm Sezonuna Hazır

Kars Kafkas legends 2000 yılından beri Türk gecesinorganizasyonları düzenleyen ve Akdeniz bölgesinden sonra 2011 yılından itibaren Kars’ta hizmet vermekte olan profesyonel Kafkas halk dansları grubudur.

Kars Kafkas Legends 2019 Turizm Sezonuna Hazır

KAFKAS HABER AJANSI

Kars Kafkas legends 2000 yılından beri Türk gecesinorganizasyonları düzenleyen ve Akdeniz bölgesinden sonra 2011 yılından itibaren Kars’ta hizmet vermekte olan profesyonel Kafkas halk dansları grubudur. Grubumuz Kafkasya yöresinin bütün danslarını modernize ederek izleyenlerine keyifli dakikalar yaşatmak için hızla ve var gücüyle çalışmaktadır. Profesyonel kadromuzla daima tek olma yolunda ilerlerken kültürümüzü icra etmenin gururunu yaşıyoruz.

En büyük ilkemiz izleyicilerimizle sağlıklı dürüst hızlı dakik ve saygın iletişimler kurabilmektir çünkü Kars Kafkas legends karsı ziyaret eden acenta ve misafirlerimizle ilişkilerimizi kısa vadede düşünmeyiz acentalar oteller ihtiyaçları olduğunda bizimle çalışmanın ne kadar güven verici olduğunu bilirler.

Kars’ ın vizyonu olan Kafkas ekibimizi etkinlik ve organizasyonlarınızda uzun soluklu çalışacağınız profesyonel bir iş ortağı olarak gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Firmamız bölgemiz başta olmak üzere Türkiye genelinde festival, Kafkas halk dansları topluluğu yöresel müzik grubu , halk ozanları ( aşıklar ) ses sahne ışık organizasyon Hizmetleri vermektedir.

Kars Kafkas legends

Kültür sanat ve sahne
17.07.2018 18:32:46