Arpaçay Belediyesi’nden Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi klibi

Arpaçay Belediyesi’nden Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi klibi

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi klibi yayınladı.

Klipte Kars Milletvekili AK Parti MKYK üyesi 65.Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Kars Milletvekili Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kaymakam Abdil Koç, Belediye Başkanı Erçetin Altay İle ilçedeki kurum amirleri de görev aldı.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • İstanbuldan19 Mayıs 2020 01:46

    Gençliğe hitabe bu kadarmı kötü yorumlanır Ayrıca Arpaçay bld başkanı ATATÜRK püstünü 6 yıldır ucubeye çevirmiş bide klip çekmiş bunlar zaten şovmen çok görmüyoruz geçen yıl gördük püstün halini utandık adamda biraz ar olur bu saatten sonra o püstü yapsanda nafile yıllardır ucube görünümüyle kaldı.ilçe halkında tepki bile yoktu herkes manfeat için oy kullanıyor ne beklenirki parayla seçilmiş diye konuşuluyor yorum size kalmış.