SİYASET Haber Girişi : 17 Mart 2023 00:13

Av. Alpay Yıldız CHP Kars Milletvekili aday adaylığını açıkladı

Av. Alpay Yıldız CHP Kars Milletvekili aday adaylığını açıkladı
Av. Alpay Yıldız CHP Kars Milletvekili aday adaylığını açıkladı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Av. Alpay Yıldız CHP Kars Milletvekili aday adaylığını açıkladı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

21 yıldır Kars’ta serbest avukatlık yapan, Cumhuriyet Halk Partisinde İl Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu üyeliği görevlerinde de bulunan Alpay Yıldız, CHP’den Kars Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

1978 yılında Kars’ın Arpaçay ilçesinde dünyaya gelen, evli ve üç çocuk babası Av. Alpay Yıldız, 21 yıldır Kars ilinde serbest avukatlık yapmakta. Meslek yaşantısı süresince Kars-Ardahan Bölge Barosu Staj Komisyonu Başkanlığı, Baro Başkan Vekilliği, Türkiye Barolar Birliği Delegesi olarak görev aldı ve 2022 yılında Kars Baro Başkanı adayı olarak seçimlere katıldı.

Yine bugüne kadar Cumhuriyet Halk Partisinde İl Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu üyeliğinde görev almış bulunmakta. Gerek meslek örgütünde gerekse görev aldığı Siyasi parti görevlerimde sorunların çözümü, demokrasi ve insan haklarının gelişmesi, adalet anlayışının sadece mahkemeler önünde değil, yaşam mücadelemizde de tesisi noktasında çaba sarf etmesiyle de tanındı.

Av. Alpay Yıldız, şunları söyledi:

“Ülkemiz demokrasisine ve gelişimine katkı sunabilmek, sadece eleştiren değil yaşanan sorunlar karşısında kişisel hırs ve çıkarları bir kenara bırakarak, ortak kaygı ve bilinçle hareket edip; Ülkemizin ve ilimizin sorunlarına çözüm üretebilmek amacıyla, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde Millet ittifakının ortak hedefleri ve ilkeleri doğrultusunda, Cumhuriyet Halk Partisi Kars Milletvekili aday adaylığı başvurunda bulunmaktayım. Seçimlerin önce Ülkemiz sonra İlimiz açısından hayırlı olması dileğiyle, tüm aday adaylarına başarılar dilerim.”

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.