KARS Haber Girişi : 28 Eylül 2024 22:43

Kars Karaca Mağazası açıldı

Kars Karaca Mağazası açıldı
Kars Karaca Mağazası açıldı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Karaca Mağazası açıldı

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ: https://fb.watch/uU5AKMYR2a

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Karaca Mağazası Cumhuriyet Mahallesi İnönü Caddesi No: 36 adresinde açıldı.

Açılışa Belediye Başkanı Prof. Dr. Ötüken Senger, Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kadir Bozan, Ziraat Odası Başkanı Özcan Müçük, Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Şentürk Özyılmaz, KARPAT Genel Başkan yardımcısı Osman Saday, iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Duaların yapılması ve kurdele kesiminin ardından davetliler işyerini ziyaret edip “Hayırlı olsun” dileklerinde bulundular.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Ötüken Senger, “Bugün burada Boztaş ailesinin yeni bir işyeri açılışında bulunuyoruz. Kendilerine şehrimize yaptıkları tüm yatırımlar için teşekkür ediyoruz. Şehrimizin bu anlamda gelişmesinde önemli katkıları bulunmaktadır. Allah kendilerinden razı olsun. Kendilerine bol bereketli kazançlar diliyorum. Allah hayırlı etsin inşallah.” dedi.

BOZTAŞLARIN 18’NCİ İŞYERİ AÇILDI, DEVAMI GELECEK

İş insanı Cezmi Boztaş da “Kazançlarımızı memleketimizde yatırıma dönüştürüp bölgemizde iş imkânları oluşturuyoruz. Biz şu anda Boztaş ailesi olarak inşaat sektörünü de katarsak yüzlerce çalışanımız var. Boztaş kardeşler ve amcaoğulları olarak bugün 18’inci işyerimizi açmış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bugün burada işyerimizin açılışına teşrif eden tüm katılımcılara sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. Hepinizin ayaklarına sağlık diyorum. Bu yatırımlarımızın devamı gelecek. Bölgemizde eksik markaları belirleyip Kars’ımıza kazandıracağız.” diye konuştu.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.