KARS Haber Girişi : 14 Ağustos 2024 00:36

Kars’ta bir ilk Transit kasası ve Dorse imalatı

Kars’ta bir ilk Transit kasası ve Dorse imalatı
Kars’ta bir ilk Transit kasası ve Dorse imalatı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars’ta bir ilk Transit kasası ve Dorse imalatı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Karslı yatırımcılardan Mustafa Yıldız önemli bir açığı kapatarak Transit kasası ve Dorse imalatına başlayerek vatandaşların il dışına gitmelerinin önüne geçti.

Tarım ve hayvancılığın ağırlıklı yapıldığı Kars’ta önemli bir ihtiyaç olan transit kamyonet kasası ve Tırlar için dorse imalatına başlanılması taşımacılık sektörünü ve hayvan yetiştiricilerini rahatlattı. Milyonlarca lira harcanarak başlanılan üretime ilk günden bu yana yoğun bir talep oldu. Hayvan alım satımlarında taşımacılık sektöründe kullanılan transit kamyonet kasası imalatından sonra işleri yoğunlayan Mustafa Yıldız, sağlam ve kaliteli imalatla büyük bir ihtiyacı karşıladıklarını söyledi. Tır dorsesi imalatında da istenilen seviyeye geldiklerini ifade eden Yıldız, vatandaşlarımızı uzak bölgelere göndermemek ve işlerini kolaylaştırmak için bu yatırımlara girdiklerini belirtti.

Kars Sanayi Sitesi 6. Blok No: 17 adresinde hizmet veren Yıldız Dorse ve Demir Doğrama İmalatı 0545 683 0326  / 0534 658 2426 nolu telefonlarla sparişleri alıyor.

Sizde transit aracınıza kasa, tır ve kamyonunuza dorse yaptırmak istiyorsanız Sanayi sitesine gelerek Yıldız Demir Kasa’ya mutlaka uğrayın

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.