GÜNCEL Haber Girişi : 14 Mart 2023 09:18

Kars’ta doğdu Kars’ta büyüdü Kars’ta çalışıyor

Kars’ta doğdu Kars’ta büyüdü Kars’ta çalışıyor
Kars’ta doğdu Kars’ta büyüdü Kars’ta çalışıyor KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars’ta doğdu Kars’ta büyüdü Kars’ta çalışıyor

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Genel Cerrahi Anabilimdalında görevine devam eden Hasan Çantay, yaptığı yoğun ve değerli bilimsel çalışmalar ile doçentlik unvanı aldı.

Tüm zorunlu hizmetlerini Kars’ta tamamlayan Doç. Dr. Hasan Çantay meslek hayatı boyunca yüreğinde taşıdığı memleket sevdasını asla bırakmadı. Vatandaşlar; Kars sevdası ve hemşehrilerine hizmet aşkıyla çalışan Çantay’a doçentlik yolunda başarı dileklerini ilettiler.

Doç. Dr. Hasan Çantay, yaptığımız söyleşide; Obezite cerrahisi, Mide balonu, Mide botoksu, Kanser cerrahisi, Reflü cerrahisi, Tiroid cerrahisi ve Fıtık cerrahisi gibi tüm genel cerrahi ameliyatlarının ve endoskopi işlemlerinin Kafkas üniversitesi hastanesinde yapılabildiği ve bunun için yollarda eziyet çekmeye gerek olmadığını belirtti.

Bizlerde Kafkas Haber Ajansı ailesi olarak Doç. Dr. Hasan Çantay’ı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyor ve kendisinin Kars’a daha da büyük faydalar sağlayacağına inanıyoruz.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.