Kars’ta fırınlarda koronavirüs tedbirleri

Kars’ta fırınlarda koronavirüs tedbirleri

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Lokantacılar ve Fırıncılar Odası Başkanı Subutay Kılıç fırınların, İçişleri Bakanlığı’nın koronavirüs tedbirleri kapsamında yayındığı genelgeye uygun olarak çalıştığını söyleyerek, Kars’taki tüm fırınlara ve vatandaşlara kurallara uydukları için teşekkür etti.

Lokantacılar ve Fırıncılar Odası Başkanı Subutay Kılıç, “Öncelikle tüm Kars halkının ramazan ayı mübarek olsun. İçişleri Bakanlığımızın çıkarmış olduğu genelgeye göre akşam saat: 17.00’de ekmek çıkışı tamamlanıyor. Gün içerisinde hizmetleri elimizden geldiğince hızlı bir şekilde yapıyoruz. Kars’ta tüm fırıncı arkadaşlarımız bu hizmeti en güzel şekilde vermekteler. Hijyen kurallarına ve sosyal mesafeye uyarak hizmet vermekteler. Kurallara uygun olarak çalışmaktalar. Fırıncı esnafıma ve Kars halkına çok teşekkür ediyorum. Hem esnafımız hem de Kars halkımız çok duyarlı. Gerçekten hiçbir sıkıntı yaşanmadan inşallah ramazan ayını da hayırlı bir şekilde tamamlayacağız. İnşallah ramazan sonuna kadar da bu virüsten salıklı şekilde kurtuluruz. İnşallah böylelikle iyi bir bayram yaşarız. Buradan tüm Kars halkının ve tüm esnafımın şimdiden Ramazan Bayramını da tebrik ediyorum. Sağlıklı günler diliyorum. Evde kalsınlar sağlıklı kalsınlar” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.