KARS Haber Girişi : 14 Ağustos 2024 01:15

Kars’ta Karadeniz Pide ve Lahmacun

Kars’ta Karadeniz Pide ve Lahmacun
Kars’ta Karadeniz Pide ve Lahmacun KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars’ta Karadeniz Pide ve Lahmacun

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars’ta Şehitler Mahallesi Ahmet Arslan Cad. Kafkas Üniversitesi Yolu Üzeri Aras Edaş Karşısında hizmet veren Karadeniz Pide ve Lahmacun kaliteli ürün ve hizmetiyle müşteri akınına uğruyor.

0534 292 01 32 nolu Alo Spariş hattı ve kurye hizmetiyle de ev ve işyerlerine sipariş teslimatı yapan Karadeniz Pide ve Lahmacun nezih mekanı, uzman personelleri ve ustalarıyla göz dolduruyor.

Kars’ta üretilen dana kavurma, mayıs yağı, sucuk, kaşarlı pideler ile lahmacunun yanında sütlaç ve kahvaltı hizmetleri de veriliyor.  

Karadeniz Pide ve Lahmacun kazancını yatırıma da dönüştürerek işyerinin alanını genişletiyor. Arka bahçeyi de sıcak yemek servislerine ayırarak Kars’ın yöresel lezzetlerini müşterileriyle buluşturmayı amaçlıyor.

Müşteri memnuniyetini üst safhada tutan Karadeniz Pide ve Lahmacun salonunun önümüzdeki günlerde yeni konseptiyle hizmetine devam edeceği öğrenildi.

PİDE ÇEŞİTLERİ:

-Kavurmalı Pide

-Kavurmalı Kaşarlı Pide

-Peynirli Pide

-Kaşarlı Pide

-Kıymalı Pide

-Sucuklu Pide

-Karışık Pide

-Kuşbaşılı Pide

-Kuşbaşılı Kaşarlı Pide

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.