GÜNCEL Haber Girişi : 25 Ekim 2023 22:11

Karslı İşadamı Ferit Ulu Kimdir?

Karslı İşadamı Ferit Ulu Kimdir?
Karslı İşadamı Ferit Ulu Kimdir? KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Karslı İşadamı Ferit Ulu Kimdir?

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kocaeli Gebze’de alanında öncü firma olmak için gece gündüz çalışan Alpa Şirketler Grubu yöneticisi Karslı işadamı Ferit Ulu memleketi Kars’ın Akyaka ilçesine bağlı Büyük Durduran Köyü’nde yüzlerce dönüm tarla ekerek çiftçilik yaptı.

Ferit Ulu 1986 yılında Akyaka Büyük Durduran köyünde dünyaya geldi. İlkokul eğitimini köyde tamamladıktan sonra Kocaeli Darıca ilçesine yerleşti. Ortaokulu ve Liseyi Darıca’da bitirdikten sonra üniversite eğitimini ise Isparta Süleyman Demirel Aniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü’nde tamamladı.

Anadolu Üniversitesi Siyasal Bilimler ve Kamu Yönetimi bölümünü de bitiren Ferit Ulu şimdi de siyaset ve ekonomi dalında doktora yapmakta.

Madeni yağ ve kimyasal alanında ticaretle uğraşan Ferit Ulu, bayiliklerle fabrika tedariği yapmakta. Aynı zamanda soğutma sıvısı üreterek fabrikaların cnc torna ve sistem soğutmalarında yardımcı olan Ferit Ulu Akyaka Büyük Durduran Köyü’nde yüzlerce dönüm tarla ekerek çiftçilik de yaptı.

Her fırsatta Kars’a gelerek yeni yatırım planları yapan Ferit Ulu evli ve 1 kız çocuğu babasıdır.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Çetin kat 26 Ekim 2023 21:28

    ALLAH daha çok versin Çalışkan adam