GÜNCEL Haber Girişi : 19 Aralık 2018 20:56

Karslılar pazar günleri de sıcak ekmek yiyebilecek

Karslılar pazar günleri de sıcak ekmek yiyebilecek
Kars’ta, fırıncı esnafı tarafından Pazar günleri ekmek çıkarılmaması uygulamasına karşı çeşitli yakınma ve şikayetler, kamuoyu ve basın-yayın organlarında dile getirilmesi, BİMER, CİMER ve dilekçe yolu ile de daha önceki dönemlerde bu talep ve şikayetleri

Karslılar pazar günleri de sıcak ekmek yiyebilecek

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars’ta, fırıncı esnafı tarafından Pazar günleri ekmek çıkarılmaması uygulamasına karşı çeşitli yakınma ve şikayetler, kamuoyu ve basın-yayın organlarında dile getirilmesi, BİMER, CİMER ve dilekçe yolu ile de daha önceki dönemlerde bu talep ve şikayetlerin artması üzerine devreye giren Valilik, Pazar günleri de sıcak ekmek çıkarılması kararını aldı.

Söz konusu istek ve şikayetler üzerine, Vali Türker Öksüz, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanlığı, Kars Fırıncılar Odası ve Bakkallar Odası ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Yapılan görüşmeler neticesinde; Kars’ta 23 Aralık 2018 Pazar günüden itibaren nöbetçi fırın uygulamasına geçilmesi konusunda Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanlığı ve Kars Fırıncılar Oda Başkanlığı ile fikir birliğine varıldı.

Nöbetçi fırın uygulamasında ilk etapta 4 adet nöbetçi fırın tarafından Pazar günleri taze ekmek çıkarılacaktır.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.