SPOR Haber Girişi : 26 Mart 2023 01:56

MHP İstanbul 1. Bölge milletvekili aday adayı Karslı Göksal Beşkaya’dan spor kulübüne malzeme desteği

MHP İstanbul 1. Bölge milletvekili aday adayı Karslı Göksal Beşkaya’dan spor kulübüne malzeme desteği
MHP İstanbul 1. Bölge milletvekili aday adayı Karslı Göksal Beşkaya’dan spor kulübüne malzeme desteği KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK 

MHP İstanbul 1. Bölge milletvekili aday adayı Karslı Göksal Beşkaya’dan spor kulübüne malzeme desteği

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul 1. Bölge milletvekili A. Adayı Kars Selim Darboğazlı Göksal Beşkaya Bismil 15 Temmuz Gençlik ve Spor Kulübü’ne malzeme yardımında bulundu.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı değerli büyüğümüz Göksal Beşkaya, yaptığı hizmetlerle ve yardımseverliğiyle tanıdığımız biridir. Kulübümüzün en zor döneminde genç sporcularımıza yapmış olduğu spor malzemesi ile bizlere maddi manevi destek olan Göksal Beşkaya beyefendiye 2023 seçimlerinde başarılar ve muvaffakiyetler dileriz. Böyle değerli insanları mecliste görmek ülkemiz için, gençler için büyük şans olacağına inancımız tamdır. Bu vesile ile kulübümüzün onursal başkanı değerli büyüğümüz abimiz Göksal Beşkaya beyefendiye başarılar diler ve kendisini mecliste millettin vekili olarak görmekten kıvanç duyarız.

Bu Sezon DTSO Diyarbakır Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan ve spor malzemesi sıkıntısı yaşamasından dolayı lige katılamamayla karşı karşıya kalan kulübümüze eski Türkiye geneli ve İstanbul Kuyumcular Odası Başkanı şuan İstanbul Kuyumcukent İşletme A.Ş. Başkanı sayın Ahmet Karbeyaz, MHP Ümraniye ilçe Başkan Yardımcısı Sn Göksal Beşkaya tarafından eşofman, krampon, forma idman ve maç topları kaleciler için idman ve maç eldivenleri malzeme desteğinde bulunarak takımımızın süper amatör lige katılmasına vesile oldular.

Kulüp başkanımız Ayüp Yıldırım yapmış olduğu açıklamasında geçen sezonda imkânsızlıklar içerisinde Bismil’in gençleriyle katılmış olduğumuz 1. Amatör Lig’de üstün bir mücadele örneğiyle Süper Amatör Lig’e çıkma başarısı gösterdik.

Bu sezonda liglerin başlayacak olması münasebetiyle genç sporcularımızı toplayarak idmanlara başladık fakat gençlerin kramponlarının olmaması ve sadece 2 futbol topuyla yapabildiğimiz kadar idmanlarımızı yaptık. Maçta giyecek formamız bile yoktu. MHP Bismil ilçe başkanı sn Aydın Kurt beyefendi, Ümraniye ilçe başkan yardımcısı Göksal Beşkaya beyle konuşarak durumu kendilerine ilettiler.

Allah razı olsun kendileri de benimle irtibata geçip takımın lige katılması için gereken malzeme desteğini sağlayacaklarını söylediler. Bu hafta kendi sahamızda oynadığımız maçımızda göndermiş oldukları formayla çıktık. Rabbim Ahmet Karbeyaz ve Göksal Beşkaya başkanlarımızdan razı olsun. Onların sayesinde genç sporcularımız lige katılabildiler. Kendilerine sonsuz şükranlarımızı sunup çok teşekkür ediyoruz.

Bismil’in mülki amirlerini, kanaat önderlerini, siyasi partilerini, işadamlarını Bismil’in ileri gelenlerini, Bismil’in gençlerine, çocuklarına, öz evlatlarına sahip çıkmaya davet ediyoruz.”

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.