Muharrem İnce; Kars kaşarı Fransız peynirlerine beş çeker

Muharrem İnce; Kars kaşarı Fransız peynirlerine beş çeker

KAFKAS HABER AJANSI  / BEDİR ALTUNOK

Muharrem İnce ülke geneli başlatmış olduğu “Memleket Hareketi” programı kapsamında Kars’a gelerek esnaf ve vatandaşlarla görüştü. Vatandaşlarla hatıra fotoğrafları çektiren İnce ile selfie pozları da verdi.

İl merkezinde Faikbey Caddesi üzerinde bulunan esnaf ve vatandaşlarla ayaküstü sohbet eden Muharrem İnce, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

İnce bir bal ve kaşar satılan işyerini ziyaret ederek Kars kaşarının tadına baktı ve “Türkiye’nin neye ihtiyacı var biliyor musunuz? Türkiye’nin üretmeye, tasarıma ve markaya ihtiyacı var. Yani bu KarS7ın kaşarı Fransız peynirlerinden daha mı kötü. Onlara beş çeker. İşte bunu dünya markası yapmamız lazım. “ ifadelerini kullandı.

“KARS’A 46 PLAKADA DENK GELDİK”

İnce, esnaf ziyaretlerinin ardından, “Memleket Hareketinin kurucularıyla birlikte Türkiye’yi karış karış gezmeye devam ediyoruz. Bir ilginç tesadüf oldu Kars’ın plakası 36, bizim de gezdiğimiz 36’ncı il burası. 36 plakada denk geldik.” dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.