KARS Haber Girişi : 11 Temmuz 2024 23:50

Muhtar yanından ayrılmadı

Muhtar yanından ayrılmadı
Muhtar yanından ayrılmadı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Muhtar yanından ayrılmadı

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ: https://fb.watch/tg0QbyF-A4/

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Yusufpaşa Mahallesi Muhtarı Ferit Koç, Şiddetli rüzgar sebebiyle Halit Paşa caddesinde kökünden sökülerek devrilen ağacın yanından bir an bile ayrılmadı. Belediye görevlileri ağacı kesip kaldırana kadar olay yerinde bekledi.

Ağacın devrildiği sırada yolda araç ve yaya olmaması can kaybı ya da yaralanmayı önlerken muhtar Ferit Koç da göreviller gelene kadar ağacın yanında durup sürücüleri yaşanması muhtemel olumsuzluğa karşı uyararak önlem aldı.

Yusufpaşa Mahallesi Muhtarı Ferit Koç’un ihbarıyla gelen belediye park ve bahçeler müdürlüğü ekipleri ağacı hızar makinesi ile parçalara ayırıp kaldırdı.  Muhtar Gerit Koç, “Ağacın devrildiği yer sık kullanılan caddenin kenarıydı. Ağacın dalları yola kadar çıkmıştı. Burada bekleyerek caddeden aran araçların sürücülerini ve vatandaşları uyardık. Belediye ekipleri de gelerek hızar makinesiyle parçalara ayırıp kaldırımı kullanıma açtı. Duyarlılıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

Yetkililer fırtına ve yağış nedeniyle vatandaşlara uyarılarda bulundu.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.