GÜNCEL Haber Girişi : 11 Ağustos 2019 19:52

Murat Alp’in Kurban Bayramı Mesajı

Murat Alp’in Kurban Bayramı Mesajı
Karslı İşadamı Murat Alp, Kurban Bayramı nedeniyle tebrik mesajı yayınladı.

Murat Alp’in Kurban Bayramı Mesajı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Karslı İşadamı Murat Alp, Kurban Bayramı nedeniyle tebrik mesajı yayınladı.

Kurban Bayramı hasr0et çekenler için uzaktaki akrabaların yolunu, ihtiyaç sahipleri için gelecek yardımları, aile büyükleri için ziyarete gelecek evlatlarını dört gözle beklediği bayramlarımızdandır. Manevi değerlerimizin dile geldiği bu mübarek günlerde dargınlıklar geride kalır, aileler kalabalıklaşır, yardıma muhtaçlar sahiplenilir, komşu ve akraba ziyaretleri ile birlik beraberliğimizin anlamı kuvvetlenir.

Maalesef dünyada devam eden savaşlar ve ülkemizdeki terör olayları nedeniyle zor günler geçiren halkımızın ve mazlumların yaşadıkları acılar hepimizi derinden üzmektedir. Sevginin ve kardeşliğin temel taşlarını barındıran Kurban Bayramı’nın, İslam alemine ve tüm insanlığa birlik, beraberlik, barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Bir an önce barış ve kardeşliğin tüm dünyaya hakim olması en büyük dileğimizdir.

Dolunay derneği ailesi olarak, Tüm milletimizin sevdikleriyle beraber sevgi ve muhabbet dolu bir bayram geçirmesini diliyoruz.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) – KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.