KARS Haber Girişi : 20 Ağustos 2024 00:52

Müzisyen damat kendi düğününde bateri çaldı

Müzisyen damat kendi düğününde bateri çaldı
Müzisyen damat kendi düğününde bateri çaldı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK
Müzisyen damat kendi düğününde bateri çaldı

Müzisyen damat kendi düğününde bateri çaldı

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN SLİNKE TIKLAYINIZ: https://fb.watch/u3ufwvmAO0/

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars’ın tanınmış esnaflarından Tahsin Gökçek’in oğlu Ertunç ile Büşra’nın düğünü renkli görüntülere sahne oldu. Müzisyen damadın bateri çaldığı anlar büyük alkış aldı.

Tahsin ve Nesrin Gökçek’in oğulları Ertunç, ailesinin de desteği ile küçük yaşta müzisyenliğe başladı. Çok sayıda enstrüman çalabilen damat Ertunç Gökçek, Kafkas halk dansları, yöresel oyunlar gibi folklora olan ilgisini de bırakmadı. Birçok beste de yapan damat kendi düğününde de salondaki müzisyen arkadaşlarının yanına giderek sahne aldı. Bateri çalan damadın renkli görüntüler eşliğindeki gösterisi büyük beğeni topladı.

Kocaeli İl Ambulans Servisi Başhekimliği’nde eğitmen Paramedik görevindeki damat bateri çalarken Şehir Hastanesi asistan doktor gelin Büşra Çubukçu da hem oynadı hem de hayranlıkla eşini izledi. Gelin ve damadın yakınları müzik eşliğinde oyunlar oynayıp gönüllerince eğlendiler.

15 YILDIR DAVUL ÇALIYORUM

Lise yıllarında müziğe başladığını söyleyen damat Ertunç Gökçek, “Dayılarımın biri dansçı biri de müzisyen olduğu için onların sayesinde ilgi duydum. Önce dansla başladım sonra müziğe geçtim. Gitarla müziğe başladığımdan ana sazım gitar ama 15 yıldır davul çalıyorum. Bugün düğünümde bulunan müzisyenlerde benim yıllarca sahne aldığım arkadaşlarımdı. Şu anda da Kocaeli ilinde evimin bir odasını hanımdan izin alarak müzik bölümüne ayırdım. Metan müziği de seviyorum. Kendi düğünümde de çalmazsam olmazdı. Arkadaşlarım sağ olsun bana eşlik ettiler. İlk bale sonra folklor en sonunda da müzisyenlik yaptım. Şimdi de akademisyenim. Üniversite yıllarına kadar folklor oynadım bayağı yarışmalara da katıldım. Üniversite hayatına başlayınca da müziğe devam edebildim. Düğünümüzde güzel oldu. Düğünümüze katılan herkese teşekkür ediyorum. Özellikle de ailemize teşekkür ediyorum. Yoğun bir çalışma tempomuz arasında düğüne fazla vakit ayıramadık ama ailelerimiz sağ olsunlar bize çok destek oldular. Özellikle de kardeşlerim bayağı koşturdular.” dedi.

NÖBETTEN ÇIKIP DÜĞÜNÜNE GELEBİLDİ, NİKÂHINA DA NÖBETTEN ÇIKIP GİTMİŞTİ

Gelin Büşra da eşiyle 9 ay önce tanıştıklarını sonrasında da renkli hayatının film şeridi gibi gözünün önünden geçtiğini belirterek, “Düğünümüz o kadar güzel oldu ki geçen yıl böyle olacağını söyleselerdi çok hayal edemezdim. Yoğun bir çalışma hayatımız vardı ve bundan dolayı düğüne fazla vakit bulamıyorduk. Kendim doktorum ve asistanlığa da yeni başladım. Zaten çok yoğun bir iş hayatım var. Bu süreçte de düğünümüzü fazla yürütemeyeceğimizi düşünüyorduk ve güzel geçeceğine çok inancımız yoktu ama sağ olsunlar ailelerimiz çok destek oldular çok yanımızda oldular. Ben düğünüme bile inanın nöbet tuttuktan bir gün sonra gelebildim. Nöbetten çıkıp düğünüme geldim. Nikâhıma bile nöbetten çıkıp gitmiştim. Şimdi de düğün iznim bitince tekrar nöbete gideceğim. Bu süreçte bana hem eşim çok destek oldu, hem ailem çok destek oldu. Hepsine çok çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

DÜĞÜNÜMÜZ ÇOK NEŞELİ ÇOK RENKLİ GEÇTİ

Damadın annesi Nesrin Gökçek ise “Düğünümüze uzaktan yakından teşrif eden herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Bizi onure ettiler, mutlu ettiler. Düğünümüz çok neşeli çok renkli geçti. Oğlum Ertunç bey benim ilk göz arım. Ertunç bey lise dönemlerinde müziğe başladı aslında daha öncesi de vardı. Bende bir anne olarak hep destekledim. Folklor özelliğine de sanırım benden almış mütevazi olamayacağım bu konuda. Ben her ikisine de ömür boyu mutluluklar diliyorum. Her ikisiyle de gurur duyuyorum. Artık bir iki aile bir aile olduk. Hepimiz bir bünye olduk kocaman bir aile olduk. Öncelikle bu imkânları bize sağlayan eşim Tahsin beye teşekkürü borç biliyorum. Sonra aile fertlerim Murat beye, Ertunç beye ve bu organizasyonda bel kemiğimiz olan Baran beye özellikle ve özellikle teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.