GÜNCEL Haber Girişi : 17 Mart 2023 00:00

Talip Uzun AK Parti Kars Milletvekili aday adaylığını açıkladı

Talip Uzun AK Parti Kars Milletvekili aday adaylığını açıkladı
Talip Uzun AK Parti Kars Milletvekili aday adaylığını açıkladı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Talip Uzun AK Parti Kars Milletvekili aday adaylığını açıkladı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Üyesi Talip Uzun, AK Parti Kars Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

Şehit aileleri ve gaziler başta olmak üzere, Kars’ta ilçe ve köy ziyaretleri, mahalle gezileri, halk toplantılarına aylardır devam eden AK Parti Kars Milletvekili aday adayı Talip Uzun, “Serhat Şehrimiz Kars için yarın değil hemen şimdi diyerek yola çıkıyoruz. Türkiye Yüzyılı da güneş gibi ilk önce Kars’tan doğacak inşallah” dedi.

Uzun daha sonra şunları söyledi:

“Halkımızın bu teveccühü bizlere enerji veriyor. Bizlerde halkımızın bu teveccühüne layık olmaya gayret gösteriyoruz. Türkiye, Cumhuriyet tarihinin en fazla hizmetini AK Parti sayesinde aldı. Yine Türkiye AK Parti hükümetleri ile gününü kurtaran bir ülke olmaktan çıkarak geleceği planlayan, çevresindeki ülkelerin gündemlerini belirleyen bir ülke konumuna geldi. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Kars’ın her köşesine en güzel hizmet ve özeni göstereceğiz”

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.